lauantai 17. lokakuuta 2015

Mökkivitriinin muodonmuutos

Kesäkuussa ostin muutamalla kympillä Tori.fi:stä mäntyisen seinävitriinin mökin tupaa varten. Ensin se piti maalata ja koska en keksinyt millä värillä, niin päädyin tuttuun ja turvalliseen valkoiseen. 

Mäntyinen vitriinikaappi

Kokovalkoisena kaappi oli toki mäntyistä parempi, mutta upposi valkoiseen seinäpaneeliin ja mietin mitä sen kanssa tekisin. Ostin punavalkoiset vetonupit sekä vitriiniin, että sen alla oleviin kahteen kaappiin, mutta pelkästään vetimien vaihto ei tuonut haluttua lopputulosta. Edelleen kaappi oli liian platku.

Kaappi maalattuna ja uusilla punaisilla vetonupeilla

Samalla kuin ostin keittiön yläkaappiin keltaista pitsinauhaa, ostin samanlaista punaista myös seinävitriiniin. Se auttoi jo vähän, mutta punainen väri keskittyi turhan paljon vain kaapin keskiosaan. Tänään kävin Etolasta hakemassa punaista polkadot-kuvioista dc-fixiä, jolla päällystin kaapin takaseinän ja vihdoin alkoi näyttää oikealta! Täytyy vielä miettiä jätänkö nuo sinisävyiset lasit vitriiniin vai keksinkö sinne jotain kirkasta lasia säilytettäväksi. Samaa polkadot-kuosia laitan myös alla olevien kaappien oviin, joten niistä tullee vitriinin kanssa kivan yhtenäinen kokonaisuus.

Kaappi sai väriä. Lyhdyt vitriinin päällä ovat vain talvisäilytyksessä siellä, normaalisti ovat ulkona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti