tiistai 17. tammikuuta 2017

Olkkarin muutosta

Meille muutti reilu viikko sitten lauma gerbiileitä. Aluksi terraario oli lasten leikkihuoneessa, jossa myös vieraat yöpyvät ja aloimme miettiä, josko joku toinen huone olisi parempi. Olohuoneen nurkasta löytyikin hyvä paikka gerbiileille, ja ne ovat samalla enemmän näkösälläkin kun ei tarvitse lähteä varta vasten eri huoneeseen niitä katsomaan. 

Olohuoneen tapetoitu seinä oli muutenkin ollut kesästä asti murheenkryynini, kun kolme kaappia täyttivät sen lähes kokonaan ja ilme oli hirmuisen raskas. Gerbiilien muuton myötä siis sain myös kaivattua muutosta tälle seinälle.

Aluksi olin lähdössä Ikeasta hakemaan tasoa terraarion alle, kunnes viime hetkellä tajusin että meillähän on tyhjänpanttina entisen asunnon eteisessä ollut konsolipöytä. Se vielä sattui olemaan täydellisen kokoinen terraarion alle, joten Ikea-reissu jäi tekemättä. Sen sijaan kävin Jyskistä hakemassa konsolipöydän kanssa samaa sarjaa olevan seinähyllyn terraarion yläpuolelle laitettavaksi. 

Nyt tapettia jää näkyville paljon enemmän ja vielä kun siirsin jäljelle jääneet kaksi vitriiniä hieman erilleen toisistaan, niin ilme keveni mukavasti. Paikalla ollut kolmas hyllykkö muutti lasten makuuhuoneeseen.

Olkkarin uusi ilme
Olohuone ennen
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti