sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Tuvan nurkka

Mökin tuvan nurkka on saanut parin vuoden aikana kokea jo monenmoisia muutoksia. Aluksi ruuvasin siihen peltisen lääkekaapin, joka saikin olla paikoillaan viime kevääseen asti, jolloin sitä oli pakko siirtää sähkökeskuksen päälle rakentamani kaapin tieltä.

Lääkekaappi alkuperäisellä paikallaan keväällä 2016
Sähkökaapin tulon myötä lääkekaappi siirtyi lähemmäs emännänkaappia ja pieni peili siirtyi lääkekaapin tilalle keväällä 2017
Peilin tilalle tuli pari kuukautta myöhemmin tekstitaulu, joka ei kuitenkaan sopinut mielestäni parhaalla mahdollisella tavalla mökin tyyliin. Lähes vuoden olen mietiskellyt mitä tekstitaulun tilalle tulisi ja etsiskelinkin jo vanhaa opetustaulua tai kivoja kortteja tuohon nurkkaan. Tammikuussa selailin taas nettikirppiksiä kun huuto.netissä tuli vastaan kankainen seinäkalenteri täydellisellä kuosilla sekä mökkiin sopivilla väreillä ja mitä parasta, se oli syntymävuodeltani! Hintakaan ei ollut liian kova, joten nappasin sen itselleni. Muutamaa päivää myöhemmin pääsin jo ripustamaan kalenterin paikoilleen ja nyt silmäni vihdoin lepää :)

Peili muutti toiselle seinälle ja tilalle tuli tekstitaulu
Huuto.netistä löytämäni vuoden 1979 kangaskalenteri sopii paikalleen kuin nakutettu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti