torstai 29. marraskuuta 2012

Lasten kerrossänky

Olen tässä jonkin aikaa metsästänyt lapsille ensi kevääksi vanhaa 60-70 -luvun pinnalaitaista kerrossänkyä. Laitoin Tori.fi:hin halutaan ostaa -ilmoituksen ja muutama tarjous tulikin. Ensin tuli aivan mieletön tarjous: vaalea sänky ilmaiseksi, kunhan vaan hakisi pois. Mutta koskaan en saanut enää vastausta, kun yritin kysellä koska sopisi tulla hakemaan...

No. Pettymyksestä selvittyäni otin yhteyttä toiseen tarjouksen tekijään, jolla oli kaksi sinistä sänkyä myynnissä. Hän pyysi niistä 70 euroa, mutta sain tingittyä yhteishinnan 60 euroon. Tänään kävimme sängyt sitten isäni kanssa hakemassa ja nyt ihanuudet ovat kotona <3 Sängyt ovat keskenään eri ikäiset ja näin ollen hieman eri sävyiset ja malliset. Menevät kuitenkin tukevasti päällekäin. Ja koska maalipinta on jo kulunut sekä kolhiutunut, niin ajattelin maalata sängyt ennen kuin ne otetaan käyttöön. Valkoisiksi tietenkin :)

Sängyt saavat mennä paloina varastoon odottamaan maalausta

Ylempi on umpipäätyineen Niemen tehtaiden malli, alemmasta en tiedä,
sillä sen päädyissä on umpiosan lisäksi aukot sivuilla.

Patjakoko sängyissä on 160 x 60 cm. Ajattelin käydä ostamassa Ikeasta kahdenkympin 160 x 70 cm kokoiset lastenpatjat ja leikata niistä 10 cm soiro reunasta pois. Tulee varmasti halvemmaksi kuin alkaa mittatilauksena teettämään patjoja. Juuri tuon sirouden takia halusin kyseisen kerrossängyn meille, sillä se ei vie lastenhuoneesta niin valtavasti tilaa mitä täysmittainen sänky veisi. Ja menee kuitenkin hyvän aikaa ennen kuin tuo nelivuotias on lähelläkään 160 senttiä pitkä, saati sitten vajaa kaksivuotias :) Sängyt saa myös ihan vaan nostamalla erillisiksi sängyiksi eli jos joskus lapsilla on omat huoneet, niin ei tarvitse heti mennä uudestaan sänkyostoksille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti