keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Kierräyskeskuksesta

Viime viikolla piipahdin Koivukylän kierrätyskeskuksessa ja saalis oli melkoisen astiapainotteinen. Tulevaisuuden mökille löytyi kaksi syvää mustaraitaista Faenza-lautasta ja kaksi samankokoista matalaa, kaikki 2,5 euroa kappale. Olen keräillyt vihreää Kirsikka-sarjaa mökkikalustoksi ja nuo Faenzat käyvät muodoltaan sen kanssa hyvin yksiin. Vielä ajattelin keltaraitaista Faenzaa mustien ja vihreiden kaveriksi, niin olisi mukavan sekalainen seurakunta :)

Mustaraitaiset Faenza-lautaset, takana Kehrä-sarjan maljakko
Tähän mennessä kertyneet vihreät Kirsikka-astiat
Koska olen keräillyt Kehrän boolilaseja, niin poimin myös mukaani samaa sarjaa olevan maljakon, joka näkyy tuossa ensimmäisessä kuvassa. Ja ihan kotikäyttöön ostin 1,5 euron kappalehintaan viisi Kestin leipälautasta (nyt niitä on yhteensä 11 kpl) ja kaksi kokovalkoista 24h kahvikuppia. Kaksi valkoista 24h tassia kun sattui olemaan jo ennestään kotona, niin ei noita kuppeja voinut jättää ottamatta mukaan. Etenkin kun hintaa oli vain 2,5 euroa mukilta. Noita ajattelin käyttää Tuokio-kahvikuppien kavereina jos neljän hengen kalusto ei riitä.

24h kahvikupit ja Kesti-leipälautaset

Ainiin, voitin viime viikolla 130 euron Iittalan lahjakortin. Onneksi se on voimassa ensi syksyyn asti, sillä alkaa olla jo vaikeuksia keksiä mitä meille enää Iittalasta tarvittasiin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti