torstai 4. lokakuuta 2012

Lisää boolilaseja

Olen jo jonkin aikaa katsellut kirppiksillä, että Nanny Stillin suunnitteleman Kehrä-sarjan boolilaseja myydään melkoisen halvalla. Olen tykännyt niiden käteensopivasta muotoilusta ja vinkeästä kahvasta, mutta tähän mennessä olen ne aina jättänyt ostamatta. Kunnes sitten välähti, että niitähän on pakko hamstrata tulevaisuuden mökkiä varten vielä kun niitä halvalla saa. Ja voisihan noilla myös jatkaa meidän Kastehelmi-boolilaseja, jos täällä olisi joskus enemmän kuin tusina ihmistä boolia nauttimassa :)

No, tuumasta toimeen ja viikonloppuna Femmatorilta löytyi ensin neljä lasia 1,5 euron kappalehintaan. Kierrokseni jatkuessa tuli vastaan vielä parempi tarjous: kuusi lasia 7 eurolla, joten vein ne neljä pois ja otin nuo kuusi tilalle. Tiistaina käytiin lasten kanssa Tikkurilan Kontissa ja sieltä löytyi vielä kolme lasia lisää 50 sentin kappalehinnalla! Eli nyt kokoelmissa on jo 9 boolilasia.

Nanny Stillin Kehrä-boolilasit
Kontista löytyneet boolilasit sekä Sarviksen 1,3 litrainen perhoskuvioinen säilytysrasia
 Kontista lähti mukaan myös Tapio Wirkkalan suunnittelema Avena-lasimaljakko naurettavaan 5 euron hintaan. Tosin tuosta on kyllä suuaukolta lohjennut pieni palanen pois, mutta vaasin röpelöisyys antaa sen hyvin anteeksi eikä virhettä käytännössä huomaa. Mutta muuten kaunis ja todella painava maljakko. Juuri sopiva muutaman kukan maljakoksi, jollaista olen pidemmän aikaa jo kaivannut.

Tapio Wirkkalan suunnittelema Avena-maljakko
Täytyi muuten hetken aikaa googletella maljakolle oikeaa nimeä ja suunnittelijaa, sillä hintalapussa luki näin :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti