sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Kerrossängyn päiväpeitot

Mökin kerrossänky on ollut vailla päiväpeittoja ja olen pähkäillyt millaiset sinne hankkisin. Päiväpeitot eivät voi olla normaalin kokoisia, sillä kerrossänky on kiinnitetty seinään eivätkä peitot mahdu roikkumaan laitojen yli. Kotona olevia vetoketjupäiväpeittoja en halunnut mökille, sillä ne pitäisi rullata jalkopäähän, jolloin ne veisivät sängystä tilaa.
 
Facebookin kirppikseltä löysin viidellä eurolla Ikean muutama vuosi sitten myymän moniväriraidallisen päiväpeiton, joka oli tarpeeksi iso kahteen pienempään päiväpeittoon. Eilen kävin hakemassa vinonauhaa reunoja varten ja ompelin yhdestä isosta peitosta kaksi pienempää. Rahaa kahden päiväpeiton tekoon meni huimat 19 euroa :) Vielä jäi kangasta tyynyjäkin varten, mutta ne ehtii tehdä myöhemminkin.
 
Vein päiväpeitot tänään mökille, mutta menee vielä hetki ennen kuin pääsen mallailemaan niitä paikoilleen. Alkovi kun on tupaten täynnä kaikenlaista talvisäilytyksessä olevaa tavaraa ja patjatkin talven ajan pystyssä seinää vasten. Mutta yhden homman voi taas "to-do"-listalta ruksata yli :)
 
Toinen päiväpeitto sai vaaleanpunaisen reunan, toinen vaaleansinisen
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti