lauantai 9. syyskuuta 2017

Kesä meni

Ohoh, tulikin vahingossa koko kesän kestänyt blogitauko! Hirveästi olen kyllä mökillä puuhaillut, mutta mitään en ole tänne asti saanut kirjoiteltua. Ehkä talven aikana on sitten aikaa purkaa mitä kaikkea mökillä on tapahtunut :)

Alkukesästä mökillä kävi sisustustoimittaja kuvaajan kanssa ja sitä varten paahdoin kevään mökin ja pihan kimpussa, jotta saisin ne suht kuvauskuntoon. Lopputulosta saa sitten ihailla jossain vaiheessa ensi vuotta ilmestyvässä Unelmien talo & koti -lehdessä :) Myös kuvausten jälkeen on etenkin piha kokenut paljonkin muutoksia, mutta niistä sitten tarkemmin myöhemmin.

Vaikka lähes jokainen mökkireissu on sisältänyt jotain puuhastelua, on siellä myös puhtaasti laiskoteltu ja vietetty aikaa. Heinäkuussa muun perheen sukuloidessa tein myös uuden yöpymisennätyksen mökillä, peräti neljä yötä putkeen!

Vielä on muutama viikonloppu aikaa ennen syystalkoita ja mökkikauden loppumista. Muutama marjapensas pitäisi vielä siirtää, tehdä pohjoisrajalle vadelma-aita ja kaivaa liuskekiviä nurmikon tasalle askelpoluiksi. Toivottavasti ei olisi kamalan sateinen syyskuu, että saan tehtyä kaiken ennen ilmojen kylmenemistä.


Välillä ehti riippumatossakin lökötellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti