tiistai 16. elokuuta 2016

Kerrossänky!

Vihdoin meillä on mökillä kerrossänky! Toissa maanantaina isäni tuli työkalujen kanssa mökille ja nikkaroi päivän aikana alkoviin mittojen mukaan tehdyn kiinteän kerrossängyn. Nukkumisalaa siinä on noin 200 x 70 cm, joten mukavasti on tilaa. Lasten valtakuntaahan tuo lähinnä on, mutta hyvä että tarvittaessa sinne mahtuu myös aikuiset nukkumaan.

Ensimmäinen lauta kiinnitetty takaseinään
Sänky alkaa hahmottumaan
Valmis!
Vielä muistutuksena millainen tuo "alkovi" oli reilut vuosi sitten
Yläsängystä tuli lopulta sen verran korkea että etukäteen kaavailemani keittiöjakkara tikkaina ei tule olemaan riittävä. Sänkyyn pitäisikin vielä nikkaroida pari askelmaa sisältävät kiinteät tikkaat, jolloin yläsängyn käyttö helpottuu. Koko runko on myös tarkoitus joskus maalata valkoiseksi, mutta sitä en tänä vuonna meinaa enää tehdä.

Alasängyn korkeus mitoitettiin meidän vanhojen sängynaluslaatikkojen mukaan, joihin lisäsin käyttöä helpottamaan renkaat. Näin pienessä mökissä kun jokainen kolo on tarkkaan käytettävä hyödyksi säilytystilana. Emme myöskään tarvinneet enää sängynaluslaatikkoja kotona, sillä ostimme uuteen kotiin sängynrungoksi säilytystilaa sisältävän Brimnes-sängyn, josta olen haaveillut jo pitkään, mutta vanhaan makuuhuoneeseemme se ei olisi mahtunut.

Makuualkoviin saa yksityisyyttä kettukarkkiverhoilla, jolloin lasten mentyä nukkumaan ei tarvitse istua pimeässä mökissä kuten silloin kuin lapset piti vielä nukuttaa patjoilla lattialla
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti