sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Terassipiha

Meidän asunnossa on parvekkeen lisäksi myös pieni terassipiha. Ennen muuttoa ajattelin että siellä lähinnä käytetään grilliä ja säilytetään pyöriä, mutta kun heinäkuun alussa veimme pihalta loput rempparojut sorttiin ja pääsin terassia sisustamaan, siitä tulikin yllättävän kiva. Yllättäen tämä kerrostalon piha on myös paljon yksityisempi mitä meidän entinen rivaripiha, tässä kun ei ole samalla seinustalla kenenkään muun pihaa eikä parvekkeita. Pihalla on tullutkin viihdyttyä pitkät tovit, etenkin aamupäivällä kun siihen paistaa aurinko.

Hankin pihalle kevyen katoksen, sillä vanha markiisi alkoi olla turhan hutera sateella ja tuulella auki pidettäväksi. Vanhassakin pihassa ollut köynnöskaari löysi paikkansa terassin sisääntulosta ja siinä kiipeilee elämänlanka ja keijunmekko.
Terassin nurkkaan oli jätetty pieni kolo, johon istutin vanhasta pihastamme mukaan ottamani kuunliljat ja särkyneen sydämen
Grillin ja ruokailuryhmän lisäksi pihalle mahtui myös Kekkilän vihervitriini sekä ompelukoneen jalasta ja metallisesta rappurallista tekemäni apu-/istutuspöytä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti