keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Swiss Diamond

Mieheni sai useampi vuosi sitten työpaikaltaan joululahjaksi Swiss Diamondin pienen paistinpannun. Se osoittautui niin hyväksi, että olemme pitkään miettineet satsaamista myös isompaan samanlaiseen. Tällä nykyisellä kun ei kovin paljoa ole tullut kokkailtua, kun on turhan pieni nelihenkiseen perheen ruoanlaittoon.
 
Meillä jo oleva Swiss Diamondin 18 senttinen paistinpannu
 
Tänään tuli työkavereiden kanssa jostain syystä juteltua paistinpannuista ja samalla kävi ilmi, että Hulluilla Päivillä oli Swiss Diamondin 24cm ja 28cm pannujen setti yhteishintaan 135 euroa. Pikaisella googlettelulla paljastui, että tuon pienemmän ovh on noin 100-110 euroa ja isomman 135 euroa, joten säästö olisi melkoinen.
 
Kun innoissani menin nettiin, niin valitettavasti pannut olivat jo loppuunmyyty. Soitin kuitenkin miehelleni, jos hän kävisi töiden jälkeen kurkkaamassa Jumbon Stockmannin pannujen varalta. Iltapäivästä kurkkasin verkkokauppaa uudestaan ja pannuja oli tullut taas myyntiin! Joten äkkiä klikkailin setin ostoskoriin ja nyt vaan odotellaan niiden saapumista postiin :)
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti