perjantai 19. heinäkuuta 2013

Punaista emalia

Piitkästä aikaa käväisin kirpputorilla ja ihan kivan saaliin kanssa palasin kotiin. Yhteensä kahdellakympillä löytyi viisi erikokoista punaista Finelin emalikulhoa. Yksi samanlainen (toiseksi isoin) minulla olikin jo ennestään kotona. Punainen teema jatkui, kun myöhemmin tuli vastaan ihana mittakannu, joka korkeahkosta kympin hinnasta huolimatta oli pakko ostaa. Samasta pöydästä löytyi myös pieni hieman reunastaan kulahtanut mitta 1,5 eurolla. Tässä olisi taas oiva läjä mökkiastioita...
 
Punaista emalia

Kannussa on sisäpinnassa kätevä mitta-asteikko
 
Samalla reissulla tuli ostettua myös pitkästä aikaa täydennystä siniseen 24h-kokoelmaan kahden pastalautasen muodossa. Hintaa niillä oli 6e/kpl, joka ylitti hieman viiden euron kipurajani, mutta kun kyseisiä lautasia on sen verran harvoin tarjolla ja niitä oli kotona tätä ennen vain epäkäytännölliset kolme kappaletta, niin joustin hinnan kanssa hieman.
 
Tässä muutama viikko sitten kävin Anttilassa ja huomasin Plastexin omenakuvioisten purkkien olevan tarjouksessa. Mukaan lähti sitten kannelliset 1,5 litran kulho 1,5 eurolla ja 3,2 litran kulho 2,5 eurolla! Ihania retron näköisiä tarjoiluastioita ja sopisivat nämäkin sinne mökkikeittiöön punaisten emalien seuraksi :)
 
Plastexin kannelliset muovikulhot
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti