keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Lisää maalaushommia

Maanantaina vihdoin toi isäni tekemänsä tikapuut lasten kerrossänkyyn. Nyt niitä olen sitten pari iltaa maalaillut ja tämän päivän maalikerroksen jälkeen tikkaat taitavat olla valmiit. Viikonloppuna olisikin tarkoitus rymsteerata yläkerrassa lasten makuuhuone ja leikkihuone uuteen uskoon, kun kerrossängyn saa kokonaisuudessaan käyttöön. Eli leikkihuoneesta tulee kokonaan lastenhuone ja vanhasta lasten makuuhuoneesta vierashuone. Samaiseen huoneeseen mahtuu myös hyvin ompelunurkkaus ja kakkostelkkari.

Isäni tekemät tikkaat lasten kerrossänkyyn
Jotta maalaushommat eivät heti loppuisi, niin aloitinpa valkaisemaan myös ompelunurkkauksessa olevaa vitriinikaappia. Koivunvärisenä se sopi aikaisempaan koivuiseen ompelupöytään, mutta kun nyt kun sekin vaihtui valkoiseksi, niin vitriini ei olisi oikein istunut enää huoneeseen. Muutenkin vitriini on pitkään ollut murheenkryyninä ja olen jo kertaalleen miettinyt sen myymistäkin, kunnes kehitin siitä hyvän säilytyspaikan ompelutarvikkeille.

Vitriinikaappi alkuperäisasussa
Laitoin kuun alussa nettiin ostoilmoituksen Ikean jo myynnistä poistuneisiin Agam-juniorituoleihin. Ne kun sopisivat oikein hyvin meidän ruokailuryhmän pinnatuolien kanssa yhteen. Viikonloppuna hain yhden koivunvärisen tuolin kotiin ja eilen toisen. Enkä köyhtynyt yhteensä kuin reilut 40 euroa, kun esim. Huuto.netissä noista pyydetään ja maksetaankin järjestäen yli 50 euroa kappaleelta. Eilen saivat pohjamaalin yllensä ja tänään maalaus jatkuu. Kohta onkin molemmilla lapsilla samanlaiset juniorituolit ja voin laittaa niin Tripp Trapin kuin pari viikkoa sitten maalatun Ikean Hepola-tuolinkin myyntiin.

Ikean Agam -juniorituolit ennen maalausta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti