tiistai 5. kesäkuuta 2012

Kestit

Viime syksynä aloitin Arabian Kesti-lautasten keräilyn meille arkiastiastoksi ja tällainen on tilanne tänäpäivänä:



Eilen löytyi kierrätyskeskuksesta viimeiset kolme isoa matalaa lautasta parin euron kappalehintaan, joten nyt on tusina kasassa sekä syviä että matalia lautasia. Etualalla on kuusi leipälautasta ja kolme pienempää matalaa lautasta (jotka kuvakulma vääristää isommiksi mitä nuo takana olevat lautaset), joita täytyy vielä metsästää toiset kolme. Sitten alkaakin olemaan Kestit tässä, kahvikuppeja yms. ei ole tarkoituskaan kerätä.

Maalausprojekti on hyvällä mallilla. Pöytä on valmis ja odottelee nyt pari viikkoa vahan kunnollista kuivumista. Toisaalta mikään kiire sen kanssa ei olekaan, sillä vanhaa ruokailuryhmää en ole saanut vielä kaupaksi. Kaksi pinnatuoleista on maalattu valmiiksi ja kahdessa on pohjamaali. Nämä ajattelin kuitenkin vielä maalauksen jälkeen lakata, jotta pinnasta tulisi kiiltävämpi ja näin ollen keittiössä helpommin puhtaanapidettävä.



Pirtinpenkit ovat vuorossa pinnatuolien jälkeen. Nyt olen leikitellyt ajatuksella, josko maalaisin toisen penkeistä jonkin muun väriseksi kuin valkoiseksi. Vaikkapa turkoosiksi! Ne kun eivät tule olemaan pöydän eivätkä toisiensakaan kanssa samoissa tiloissa, niin eriparisuus ei haittaisi. Täytyy vielä miettiä ja käydä rautakaupassa katselemassa kivoja värisävyjä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti