torstai 26. huhtikuuta 2012

Arabian Kairat ja ruokailutilapohdintaa

Mieheni on aikoinaan perinyt mummoltaan 12 hengen kahviastiaston Arabian Kaira-sarjaa. Siihen kuuluu kahvikupit tasseineen sekä pullalautaset. Yksi kahvikuppi on ajan saatossa hajonnut ja olenkin aina silloin tällöin katsellut, josko yksinäinen kuppi tulisi kirppiksellä tai netissä vastaan. Vielä ei ole tärpännyt, mutta sen sijaan tulin jokin aika sitten huutaneeksi halvalla sarjaan kermakon ja sokerikon. En oikein itsekään tiedä miksi, sillä emme ole pahemmin noita kuppeja niiden pienen koon vuoksi käyttäneet. Tässäpä olisi taas mainio mökkiastiasto...


Meillä on keittiössä kuuden hengen ruokailuryhmä, joka on piirun verran liian iso tuohon ruokailutilaan. Olenkin nyt varmaan puolen vuoden ajan katsellut käytettyjä ruokailuryhmiä, jos löytäisin meille jonkun kivan pienemmän. Jokin aika sitten sain idean, että hommataan tuohon pirttipöytä ja pinnatuolit, jotka maalaan valkoiseksi. Pirttipöydän tuolit menisivät toinen makuuhuoneeseemme päiväpeiton yöpaikaksi ja toinen parvekkeelle kukkatasoksi.

Nyt olen ostanut neljä puunväristä pinnatuolia, jotka saavat myöhemmin valkoisen maalin ylleen. Tuolit olivat kyllä mieletön löytö, kaikki neljä yhteensä vain 20 euroa! Vielä olisi tarkoitus metsästää pari tuolia lisää, jotka voisivat palvella tietokonetuoleina arkena ja jos ruokapöydän ympärille tarvittaisiin enemmän kuin neljä tuolia, niin ne olisi helppo ottaa pöydän ääreen käyttöön. Pirttiryhmän kanssa on ollut hankalampaa, tarvittaisiin 150 senttinen kalusto, sillä isompaa tuolia ei makuuhuoneeseen mahdu ja taas tätä pienempää pöytää en halua. Muutama tarjous on ryhmistä tullut, mutta ovat olleet joko liian kaukana tai väärän kokoisia. Mutta eiköhän se meidän ryhmä vielä tässä löydy.



Kaksi meidän ihanaisista pinnatuoleista <3


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti