lauantai 11. helmikuuta 2012

Lasikoristeita

Pari päivää sitten katselin ykkösen aamuteeveetä ja ihastelin taustalla roikkuvia Kaj Franckin Ateenan aamu-lasikoristeita. Samantein kävin Iittalan sivuilla vakoilemassa minkä hintaisia moiset olisivat. Koska hintaa oli sen verran paljon, ettei niitä ihan huvin vuoksi ostella (40 euroa kappaleelta, kaikki kolme noin satasella), niin iskin silmäni alennuksessa olleisiin pieniin Ateenan aamu -koristeisiin. Ja koska verkkokaupassa oli jälleen tilaukset postikuluitta tämän kuun, niin en voinut vastustaa kiusausta. Samalla tuli klikattua koriin myös kaksi Kastehelmikuviolla koristeltua lasipalloa, jotka olivat niinikään alennuksessa.


Kuva tuolta

Muutama vuosi sitten olen jo hankkinut samanlaiset lasipallot Taika-kuviollisina, joten Kastehelmet pääsevät nyt itseoikeutetusti niiden rinnalle joulunaikaan. Ja Taikaa sekä Kastehelmeähän ovat suurin osa astioistani, joten sopivat senkin vuoksi meille kuin nenä päähän :)


Kuva tuolta

Pienet Ateenan aamut pääsevät roikkumaan todennäköisesti makuuhuoneemme ikkunaan ja ehkäpä joskus vuosien saatossa ne isommatkin meille eksyvät :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti