sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Vielä kerran Kairaa

Mökkiastiat saivat tänään täydennystä kun kävin hakemassa Torista ostamani viisi syvää lautasta Arabian Kaira-sarjaa. Kipurajana olen pitänyt kyseisistä lautasista 5 euroa kappaleelta, joten 3 euroa per lautanen oli ilahduttavan edullista ehjistä ja siisteistä yksilöistä. Kesällä olin ostanut jo samaisia lautasia 3 kappaletta (muistaakseni yhteensä viidellä eurolla), joten nyt on sopivasti soppalautasia mökille kasassa :) Tuo kolme oli hankala määrä jo senkin takia, että perheessä on neljä syöjää, joten onneksi syvien lautasten metsästys tuotti tulosta hyvissä ajoin ennen ensi kesän mökkikautta.

Tänään ostamani Kairan soppalautaset
Koko kööri kasassa
Mökillä ei kovin paljon ole keittoa syöty, mutta keväällä ja syksyllä se lämmittää mukavasti, joten ihan kiva kun on soppalautasetkin olemassa. Ja tokihan keskikesällä pitää ainakin yksi kesäkeittokin keitellä :)

Samalla kun käväisin mökillä viemässä sinne lautaset, siirtelin aikoja sitten keräämäni Kehrä-sarjan boolilasit vitriiniin. Niitä oli kertynyt kaikkiaan 26 kappaletta, joka on ehkä hieman ylimitoitettua pieneen mökkiin :D Mutta kun halvalla on löytynyt! Täytyy varmaankin ensi kesänä tehdä edes kertaalleen joku booli, että saa noitakin käytettyä :)

Ylähyllyllä Kehrä-boolilasikokoelmani :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti