tiistai 22. marraskuuta 2016

Keittiön muutos

Keittiö on uudessa kodissamme eniten muuttunut huone. Vaihdoimme vanhat 80-luvun keittiökaapit uusiin, myös huonokuntoinen parketti meni viime metreillä vaihtoon. Vanhasta keittiöstä säästimme hyväkuntoisen lieden, altaan, hanan, sekä jääkaappipakastimen. Toinen jääkaappipakastin tuotiin entiseltä kodiltamme, jonne olimme ostaneet sen kakkosjääkaapiksi, sillä yksi ei meidän poppoolle oikein riittänyt. Jääkaapit ovat hassusti nyt erikokoisia, mutta katsotaan josko ne päivittäisi samanlaisiksi sitten kun jompikumpi joskus hajoaa. Nyt niiden eriparisuuteen on jo tottunut :)

Vetimiksi piti alunperin laittaa maaliskuussa ostamani vanhat lankavetimet, mutta lopulta päädyttiin kuitenkin Ikean halpoihin mustiin lankavetimiin. Syynä tähän oli se, että vanhat vetimet olivat sen verran pienet, että ne olisivat näyttäneet hassuilta isoissa kaapinovissa. Ja standardiruuviväleillä varustetut vetimet on helpompi vaihtaa halutessaan toisenlaisiin. Vanhoja lankavetimiä olen kuitenkin käyttänyt toisen lastenhuoneen vaatekaapissa ja eiköhän niitä muuallekin jossain vaiheessa ilmesty.

Keittiö huhtikuussa
Keittiön toinen seinusta, kuvissa näyttää ihan siistiltä, mutta lähempi tarkastelu paljasti ajan tehneen tehtävänsä.
Keittiö nyt, verhot voisi vaihtaa jo jouluisimpiin :)
Keittiö toiseen suuntaan
Pöydän toisella puolella onkin sitten värikkäämpää :)
Keittiön lamppu on uusi, Yki Nummen Kartiot. Minulla oli kesäkuussa työsopimus katkolla ja lupasin itselleni että törsään kyseiseen lamppuun, jos työsuhdetta jatketaan (yliopiston yt-neuvotteluiden vuoksi määräaikaisen sopimuksen jatkaminen ei ollut ihan läpihuutojuttu). Kesäkuun alkupuolella kuitenkin parin alennuskupongin voimin lampun sai Kodin Ykkösestä niin isolla alennuksella, että ostin lampun jo ennenaikaisesti, mutta onnekseni myös työsuhteeni jatkettiin ja lopulta myös vakinaistettiin :)

Keittiön seinän tapettia arvoin pitkään, mutta päädyin lopulta alunperinkin miettimääni Elloksen Rachel-tapettiin. Tapettiseinä itseasiassa jatkuu eteiseen asti, joten se on aika hallitseva ja näkyy heti sisään tullessa. Tykkään siitä kuitenkin edelleen tosi paljon ja moni onkin luullut sitä kaakeliksi. Matalien vitriinien oviin laitoin tässä taannoin Clas Ohlsonin staattista kalvoa, joka toistaa hieman marokkohenkistä kuviota. Samalla sain kaikki vitriinien sälät ilmavasti piiloon.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti