lauantai 8. huhtikuuta 2017

Paviljonkiin lattia, vol. 2

Viime syksynä lähes viime töikseni rakensin paviljongin lattian liuskekivistä. Kivet olivat kuitenkin sen verran epätasaisia, että pöytä ja tuolit keikkuivat turhan paljon niiden päällä. Olenkin koko talven pähkäillyt mitä tekisin paviljongin kanssa ja lopulta päädyin terassilaudoitukseen.

Olen jo pidemmän aikaa kuumeisesti odottanut mökkipihan sulamista ja terassin teon kimppuun pääsemistä. Tänään vihdoin pääsin tositoimiin! Ensin kannoin pois viime syksynä vaivalla rahdatut liuskekivet ja vähän taisin kirota tätä hölmöläisen hommaa raahata painavia kiviä edes takaisin.

Seuraavaksi rakensin pohjakehikon. Välillä piti kipaista kotona syömässä ja palata sitten takaisin jatkamaan. Pohjan päälle aloin sahata päällilautaa sopivassa kulmassa. Työ on kovin hitaasti etenevää, sillä sahaan joka laudan käsin ja kulmat pitää mallata yksi kerrallaan sopiviksi.

Pohjakehikko valmiina.

Tänään pääsin tähän asti.

Huomenna homma jatkuu. Toivottavasti saisin lattian kokonaan valmiiksi. Kyllä huomaa, ettei ole ammattilainen asialla, kulmat eivät ole ihan täydellisesti jiirissä, mutta kyllä tuo minulle kelpaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti