tiistai 4. huhtikuuta 2017

Laatikosta seinäkaapiksi

Joskus vuosia sitten ostin kirpputorilta puisen laatikon. Hintaa ei varmasti ollut montaa euroa, sillä minulla ei ollut mitään hajua mihin laatikkoa voisi käyttää. Tykästyin kuitenkin sen lankavetimeen ja ostin lootan itselleni.
Vanha kirppikseltä ostettu puulaatikko
Tähän asti laatikko on ollut tyhjänpanttina, ensin kotona ja sitten mökillä. Eilen sitten mietiskelin josko laatikosta saisi tuunaamalla jotain järkevää.

Tapetoin laatikon pohjan ensin samalla tapetilla kuin mökin lautashyllyn taustan. Sitten sahasin lattialistasta sopivankokoisen pätkän ja kiinnitin sen kulmaraudoilla hyllyksi. Oveen porasin vetimelle reiän ja pohjalle pari reikää seinäkiinnitystä varten.

Kun sain laatikon tuunattua, piti tietenkin heti patikoida mökille kiinnittämään se uudelle paikalleen. Laatikosta tulikin oiva seinäkaappi, jonne alahyllylle mahtuu pieni meikkipussukka ja ylähyllylle hiuslakka- sekä muotovaahtopullot.

Laatikko muuttui kaapiksi
Loppusilauksena liimasin vielä keittiön yläkaapista ylijäänyttä keltaista pitsinauhaa lattialistahyllyn reunaan ja kokonaisuudesta tuli oikein söpö. Kiinnitin meikkikaapin mökin vanhan punaisen peilin kanssa allekain ja pikku kaunistautumispaikka on valmis :)

Peili ja kaappi allekain

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti