tiistai 7. maaliskuuta 2017

Sähkökeskuksen piilotus

Edellisessä postauksessa mainitsin, että seuraavana projektina olisi mökin sähkökeskuksen kotelointi. Hain viime sunnuntaina lisää liimapuulevyä ja aloitin nikkaroimaan kaappia. Kävin myös kaapinrungon kanssa mökillä mallailemassa mihin kohtaan pitää loveta sähköjohdoille kulkuaukkoja ja minkäkokoinen hyllykkö kaappiin mahtuisi. Ja illalla olikin kaappi maalausta vaille kasassa!

Maanantaina sutaisin kaapin ja ovet pariin kertaan valkoisella maalilla ja tänään ruuvasin ovet paikoilleen. Kiinnitin oviin viime keväänä ostamani lankavetimet ja kaapin taakse seinäkiinnitystä varten muutaman kulmaraudan. Valmis kaappi piti tietenkin heti käydä kiinnittämässä paikoilleen ja kivasti se sinne mahtui, ihan kuin tehtynä ;)

Lähtötilanne oli tämä
Kaappi paikoillaan
Sisälle mahtui pieni hyllykkö mm. hyttyssavuille ja paristoille
Peili ja lääkekaappi vaihtoivat päittäin paikkoja, jotta sähkökaappi mahtuu kunnolla avautumaan
Vielä pitää ostaa oviin magneettipidikkeet, jotta ne pysyvät kunnolla kiinni. Hassustihan kaappi tököttää nurkassa, mutta mielestäni näkymä on kuitenkin ehdottomasti parempi kuin ilman kaappia. Lisäksi sähkökeskuksen valot vilkkuvat päällä ollessaan ja häiritsevät sohvalla nukkuessa, joten ovet hillitsevät niidenkin loimotusta. Kivasti sain upotettua kaappiin myös vähän säilytystilaa, joten kaappi ei ole pelkästään visuaalinen. Nyt taitaa olla enimmät sisähommat valmiina, ainoastaan sähköhommia olisi jäljellä ja niitä en itse pysty tekemään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti