keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Hengissä ollaan!

Huh! Remppa sekä muutto takana ja vanha kämppä luovutettu kunnialla pois. Uudessa kodissa ollaan asusteltu nyt reilut kolme viikkoa ja pikkuhiljaa alkaa tavarat asettumaan paikoilleen. Paljon on kuitenkin vielä tekemättäkin, mutta en jaksa kamalasti stressata. Tehdään kun ehditään ja jaksetaan.

Tykkään asuinalueesta tosi paljon ja asunto on myös juuri kuin meille tehty, kaikki tarvittava löytyy. Vaikka asumme nyt kerrostalossa, niin sitä ei pahemmin täällä ollessa huomaa. Ainoa kerrotalon ääni on rapunoven sulkeutuminen silloin tällöin, muuten ei naapureista ole kuulunut yhtään mitään! Ja kun meillä on alakerrasta käynti ulos terassille, ei tämä eroa entisestä rivarielämästä oikeastaan yhtään.

Lyhyt mökkimatka on aivan luksusta! Muuton jälkeen kävelimme ensimmäiseksi yöksi mökille evakkoon, sillä kotona sänkyihin ei tavaramäärän vuoksi päässyt. Se onkin ollut toistaiseksi ainoa mökillä vietetty yö tänä kesänä, saa nähdä koska seuraavan kerran siellä tulee oltua pidempään. Juhannuksena tuli myös vuosi täyteen siirtolapuutarhailua, nostimme sen kunniaksi mökillä maljat, mutta yhtään kuvaa en muistanut ottaa...

Muuton jälkeinen kaaos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti