maanantai 18. helmikuuta 2013

Portaiden alla

Olohuoneessa oleva portaikon alunen on ollut tämän asunnon murheenkryyni jo kauan. Sinne on kummallisesti kertynyt aina kaikenmaailman sälää ja sen myötä kolonen on näyttänyt epäsiistiltä. Viimeksi siellä majaili muun krääsän alla lasten kuomurattaat ja vuosi sitten tyhjänpantiksi jäänyt rahi. 

Kun rahi sai uuden elämän lastenhuoneen "nojatuolina" ja kuomurattaatkin sain vietyä säilöön pyörävarastoon, niin mielessä kävi jos sisustaisin portaiden alusen lasten alakerran lelujen säilytyspaikaksi. Sitä varten halusin sinne valkoisen pienen kirjahyllyn, jota jonkin aikaa metsästelin tuloksetta huuto.netistä yms. Olinkin jo luopunut toivosta löytää moista pikkurahalla käytettynä ja aloin katsastelemaan missä myydään tarpeeksi matalaa hyllyä uutena. Mutta eilen Femmatorilla tuli kaipaamani hyllykkö vastaan kuudella eurolla, joten eipä tarvinnut lähteä uutta ostamaan, saati kasaamaan :)

Eilen järjestelin uuden hyllyn myötä tavarat portaiden alle ja kivasti tuli hyötykäyttöön tuo hukkatila. Lapset ovat vielä niin lyhyitäkin, etteivät edes lyö päätään portaisiin ja tykkäävät kun niillä on oma lokonen olohuoneessa. Tokihan tavarat levittyvät ympäri olkkaria aina leikkien myötä, mutta iltaisin on mukava saada lelut vähän syrjempään ja pois paraatipaikalta.

Valkoinen kirjahylly mahtui kuin nakutettu portaiden alle
Tänään vielä kaivoin vanhat Super Mario -seinätarrat esille ja laitoin vähän piristystä seinälle. Olenkin pitkään harmitellut kun tässä asunnossa ei ole ollut sopivaa seinää tarroille, mutta tuonne nuo sopivat kuin nakutettu. Etenkin kun olohuoneessa olevalla Nintendo Wii U:lla pelataan harva se päivä eri versioita Super Mariosta :)

Seinä sai piristystä Super Mario -seinätarroista

PS. Jottei tämä ihan sisustusblogiksi menisi, niin täytyy mainita että eilen Femmatorilta löytyi Kehrä-boolilasikokoelmaan neljä kappaletta lisää yhteensä kahdella eurolla. Nyt noita pikkulaseja löytyy jo 15 kappaletta kaapista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti