sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Kierros lastenhuoneessa

Tervetuloa uudistettuun lastenhuoneeseemme! Oveen löytyi Anttilan alesta kiva peltinen kyltti.


Ovelta katsottuna huone näyttää seuraavalta. Katosta roikkuva sininen säilytyspussukka imee sisäänsä valtavan määrän pehmoleluja. Ikkunan alla on laatikostot, joiden päällä on tilaa parkkitalolle ja tulevaisuudessa myös nukkekodille. Valerullaverhon sain ommeltua pikaisesti perjantaina, niin kiireellä etten ehtinyt edes odottaa kankaan kunnollista kuivumista pesukoneen jäljiltä :D Kerrossängyn portaat roikkuvat päiväsaikaan sängynpäädyssä, jotta lapset eivät kiipeä yläsänkyyn leikkimään.


Oviseinällä sijaitsee lasten keittiö ja kirjahylly. Sängyn ja hyllyn väliin jäi tilaa sopivasti paripulpetille, jonka päälle ostin Ikeasta siron seinähyllykön.


Sänkyä vastapäätä kaappiseinällä on rahi, jonka päällä on mukava aikuisten istua lasten nukuttamisen ajan. Nuo kaapit, johin rahi nojaa, sisältävät harvemmin tarvittavaa tavaraa, joten ovia ei tarvitse päivittäin aukoa. Viereisissä kaapeissa on lasten vaatteet. Rahille selkänojaksi on tarkoitus ommella iso tyyny ja päällystää se tuolla Ikean kukallisella kankaalla, jota on päiväpeitoissakin.


Kaikenkaikkiaan olen tyytyväinen huoneeseen. Keskilattialle jää paljon tilaa leikkeihin ja valkoiset kalusteet rauhoittavat muuten aikalailla riemunkirjavaa tavaramäärää. Ja mikä parasta, lapset tykkäävät huoneestaan kovasti :)

1 kommentti:

  1. Moi,
    Isäsi oli tehnyt tikkaat tuohon sänkyyn. Eihän hänellä mitään piirrustuksia olisi mitä voisi hyödyntää?

    VastaaPoista