tiistai 1. tammikuuta 2013

Lisää ompeluhommiaNoin. Joulut on juhlittu ja vuosikin vaihtui. Lahjaksi sain astiarintamalta toivomani neljä 24h Tuokio mukia sekä kolmesolmuisen Festivo-kynttilänjalan aikaisempien kaveriksi. Toki muitakin kivoja lahjoja tuli. Oltiin tänä vuonna joulu anoppilassa ja heti kotiin palattuamme aloitin uuden ompeluprojektin.

Koska lasten kerrossänkyä varten IKEAn lastenpatjoista täytyi leikata 10 cm soiro pois sivulta, niin patjojen alkuperäisistä päällisistä tuli näin liian isot. Ja koska kangas oli jotain tosi haperoa, niin päätinkin yksintein tehdä patjoihin kokonaan uudet päälliset. Alkuperäiset vetoketjut ratkoin käyttöön ja kaapinperältä löytyi vuosia sitten kirppikseltä noin eurolla ostamani Aarikan pariton pussilakana, joten uudet päälliset tulivat lähestulkoon ilmaisiksi :) Pussilakanan toinen puoli oli valkopohjainen ja toinen sinipohjainen, joten patjoista tuli kivasti erisävyisetkin. Erottaapahan hyvin kumpi on kummankin lapsen patja :)

Patja alkuperäisen, tässä jo liian ison päällisen kanssa. Takana näkyy pois leikattu soiro.
Patjat uusien oikean kokoisten päällisien kanssa.
Seuraavaksi olisi vuorossa sänkyjen maalausprojekti. Ensin täytyy tosin käydä rautakaupasta hakemassa maalit. Josko jo huomenna alkaisi hiomaan ja pesemään nykyistä maalipintaa puhtaaksi, niin itse maalauspuuhiin pääsisi jo seuraavana iltana. En malta odottaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti