sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Leikkimökkihaaveita

Meillä on jemmassa mieheni mummoltaan peritty väreistä päätellen 70-lukulainen raanu. Olen miettinyt että siitä saisi kivan sohvanpäällisen mahdollisen tulevaisuuden leikkimökkiin, mutta kooltaan se on hieman liian pieni siihen tarkoitukseen. Eilen löysin kuitenkin Kontista 7 eurolla väreiltään lähes identtisen raanun ja eiköhän näistä yhteensä saa jo jonkinlaisen päällisen tehtyä. Vielä pitäisi vaan saada lupa leikkimökin rakentamiselle sekä se leikkimökki, ennen kuin pääsee sohvaa ja sen päällisiä askartelemaan :D
 
Oikealla miehen mummon vanha raanu, vasemmalla Kontista löytynyt
 
Muutenkin olen kuin varkain hommaillut huonekaluja leikkimökkiä varten, vaikka tosiaan minulla ei ole edes takeita että sellaisen saisi mökkipihalle vielä rakentaa.
 
Syksyllä kun uudistin meidän tällä hetkellä ylimääräistä makuuhuonetta (lapset haluavat vielä jakaa huoneen keskenään), sieltä jäi ylimääräiseksi kolme laatikostoa. Olin niistä hankkiutumassa eroon, kunnes keksin että niistä ja kahdesta vielä kotona olevasta laatikostosta saisi nikkaroitua leikkimökkiin säilytyslaatikollisen sohvan. Ne siis siirtyivät mökkiin odottamaan tulevaisuuden uusiokäyttöä.
 
Viikko sitten kävin hakemassa myös leikkimökkiä varten kaksi iloisen vihreäksi maalattua jakkaraa sekä vanhan punavalkoisen pöydän. Täytyy raivata keväämmällä varastosta tilaa, että ne voi säilöä odottamaan käyttöä sinne, mökissä sisällä kun alkaa olemaan vähän turhan paljon huonekaluja :)
 
Mökki täyttyy leikkimökkiä varten jemmatuista tavaroista
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti