tiistai 27. lokakuuta 2015

Kaappien muutos

Ostin kesällä Tori.fi:stä kaksi koivunväristä kaappia mökille tv-tasoksi ja säilytystilaksi. Irrotin niistä sokkelit ja ruuvasin pienet renkaat tilalle. Ovet irrotin nyt syksyllä ja toin kotiin tuunattavaksi. Maalasin reunat punaisella ja kiinnitin keskelle punaista polkadot-kuvioista dc-fixiä. Samalla paklasin vetimien jättämät ylimääräiset reiät umpeen ja vaihdoin tilalle samanlaiset punavalkoiset posliininupit kuin yläpuolella olevassa seinävitriinissäkin. Kaappien rungot meinaan vielä maalata ensin kesänä valkoisella.

Koska mökin keittiö on niin pieni, on mikroaaltouuni seilannut tuvan puolella ympäriinsä löytämättä paikkaansa. Viimeksi mökillä käydessäni keksin siirtää toisen kaapin hyllylevyä alemmas ja sain mikron mahdutettua kaappiin sisälle. Kun ovet tulevat tuohon eteen, niin mikro piiloutuu kaappiin eikä rumenna enää maisemaa! Mikron sähköjohdolle täytyy vielä porata reikä kaapin takaseinään.

Kaapit ostohetkellä.
Mikro mahtuu mainiosti kaapin sisälle.
Ovet kotona tuunauksessa.
Ensi sunnuntaina olisi tarkoitus vihdoin päästä viemään mökille valmiit kaapinovet. En meinaa millään malttaa odottaa, näyttävätkö ne livenä seinävitriinin kanssa yhtä hyviltä kuin mielikuvissani :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti