sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Uusi vuosi ja kamera

Sijoitin osan veronpalautuksistani eilen Samsungin mikrojärjestelmäkameraan ja sen mukana tulleeseen kännykkään. Nyt olisi sitten pikkuhiljaa opeteltava käyttämään tuota kameraa, eikä vain räiskiä miten sattuu :)
 
 
 
Koska kallista kameraa ei voi vain nakata käsilaukun pohjalle naarmuuntumaan ja likaantumaan, askartelin tänään sitä varten pehmustetun kameralaukun. Googlettelin ideoita ja sain jonkinlaisen käsityksen, mitä pitäisi tehdä. Laukuksi kaivoin kätköistäni vanhan jo hyvin palvelleen Marimekon olkalaukun, jonka olen saanut äidiltäni koululaukuksi joskus viime vuosituhannella.
 
 
Sitten paloittelin aikoinani askartelua varten kirppikseltä ostamastani jumppa-alustasta laukkuun sopivia paloja.
 
 
Kaapista löytyi vuosia sitten Marimekon palalaarista halvalla ostettua Kanteleen kutsu-kangasta, jolla päällystin palat ja lisäsin osaan myöskin vuosia sitten kestovaippaompeluksista ylijäänyttä tarranauhaa.
 
 
Ja avot! Vanhasta koululaukusta kuoriutui aivan kelpo kameralaukku, jota voi myös hieman muunnella tarpeen mukaan (ja lisääkin väliseiniä voi tehdä jos tulee tarvetta). Lompakko, puhelin ja muut tilpehöörit menevät hyvin noissa laukun omissa taskuissa, joten ei tarvitse useampaa laukkua kuljettaa mukana.
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti