tiistai 3. heinäkuuta 2012

Kirppis- ja varastolöytöjä

Kirppikseltä löytyi taas muutama astia. Kolme kappaletta sinisiä 24h pasta-/salaattilautasia oli pakko ottaa mukaan 5 euron kappalehintaan, vaikkei meillä moisia ennestään ollutkaan. Nyt pitäisi sitten löytää niitä toinen mokoma. Ostin myös alle kympillä kuusi kappaletta söpöjä Riihimäen lasin Olga-snapsilaseja. Olisivat mainioita mökille nämäkin :) Lopuksi vielä alle eurolla nätti norjalainen pullalautanen, joka pääsi kukkaruukun aluslautaseksi.

Riihimäen lasin Olga-snapsilasit

Pohjassa leima Egersund Norway

Niin ja ei-astiapuolelta löysin juuri oikean kokoisen kappaverhon sinistä unikkoa meille makuuhuoneeseen ja tämän Aarikan aivan ihanan lumihiutalemobilen talveksi ikkunaan laitettavaksi. On todella suuri, taustalla jääkaappipakastin antaa vähän mittakaavaa.

Aarikan mobile, muistaakseni nimeltään lumikuningatar

Eilen tein varastokopissamme suursiivouksen ja samalla tuli pengottua miehen vanhoja astioita, jotka olen yhteenmuuttaessamme pakannut pahvilaatikkoon ja vienyt varastoon. Sieltähän tuli muutama mieletön löytö vastaan: ruskea Arabia Ali-sarjan pullalautanen ja kuusi samanmuotoista täysin valkoista lautasta. Ja myös Raija Uosikkisen Primavera-lautanen. On näköjään ollut reilut viisi vuotta sitten hieman erilainen maku astioiden suhteen, kun en ole noita meille silloin käyttöön kelpuuttanut :)

Arabia Ali -pullalautanen

Alin malliset valkoiset pullalautaset

Raija Uosikkisen Primavera-lautanen


1 kommentti:

  1. Hei, etsin Hesarin ruokasivujen juttuun astiafriikkiä, joka esittelisi rakkaimmat löytönsä ja kertoisi, miten hän niitä käyttää perheen arjessa/juhlissa. Voisitko ottaa yhteyttä, p. 041 50 65 212 tai jaana.laitinen@kolumbus.fi

    VastaaPoista