lauantai 10. maaliskuuta 2012

Terkkuja Phuketista!

Noin, Kastehelmen kupposet ovat olleet kotona jo lähes kuukauden päivät, mutten ole ehtinyt blogaamaan niistä mitään. Ensin sairastuimme koko perhe oksennustautiin ja siitä nipinnapin parannuttuamme lähdimme kahdeksi viikoksi Thaimaahan. Loma oli ihana, eikä olisi yhtään tehnyt mieli palata tänne lumihankien keskelle. Onneksi ollaan kuitenkin kevättä kohti menossa jo kovaa vauhtia.


Näkymä vuokrahuoneistomme yläparvekkeelta <3

Otin heti Kastehelmi-kuppien saavuttua pari lavastettua boolikuvaa :) Kauha ja malja ovat aikoinaan parilla eurolla ostettu kirppikseltä ja kauhan tilavuus on sattumalta juuri täydellinen noihin boolimukeihin.Testasin myös kuppien soveltumista kahvinjuontiin, kun teki mieli vain pientä kupillista kahvia. Oikein passelisti sopii kuumillekin juomille nuo :)


Käväisin eilen taas pitkästä aikaa Femmatorilla kun meillä oli lasten kanssa auto päivällä käytössä. Astiarintamalta mukaan tarttui yksi matala Arabian Kesti lautanen 1,5 eurolla sekä neljä mattasinistä 24h isoa ruokalautasta 5 euroa kappaleelta. Nyt matalien Kestien määrä on 9 kappaletta ja 24h:n 10 kappaletta. Pikkuhiljaa siis tusinat näyteen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti