sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Emalia

Tälläkin viikolla tuli yksi kirppis koluttua ja sieltä lähti mukaan Finelin emalia. Ei ollut mikään maailman halvin paikka ja pitkään mietin että raaskinko ostaa nämä, mutta lopulta sorruin. Oikein hyvässä kunnossa ovat ikäisekseen, ainoastaan kulhon reunat ovat hiukan rispaantuneet.

Finelin punainen kannellinen emaliastia sekä kukkakuvioitu kulho


maanantai 23. heinäkuuta 2012

Lisää Kulinaraa

Tänään löytyi Kulinaran neliönmuotoisia lautasia/tarjottimia Citymarketista alehinnalla 8 euroa kappale. Kaksi tuli napattua mukaan ja nyt syyhyttäisi käydä ostamassa lisää :D Mutta ehkäpä maltan mieleni ja toivon loppuja vaikka synttärilahjaksi, kun niihin ei ole kuin kuukauden verran aikaa.

Kulinara tarjotin 19 cm

Tässä kertynyt sarja tähän mennessä, tarkkasilmäisimmät huomaavat
pikkukuppienkin lisääntyneen sitten viime bloggauksen...


torstai 19. heinäkuuta 2012

Kesälomalöytöjä

Käytiin kesälomareissulla Joensuussa ja pitihän siellä taas kirppistarjonta katsastaa. Mukaan lähti mm. yhteensä kahdella eurolla neljä kivannäköistä jalallista olutlasia (mökkiä odottamaan...) ja Pomonan puolukkapurkki vähän erilaisella kansivirityksellä 25e. Laseihin mahtuu 0,33 litran siideritölkillinen mainiosti. Netistä etsin noista tietoa ja lopulta löytyi tekijäksi Erkkitapio Siiroinen ja malliksi Pub. Nyt kun tietää noille nimen, niin voi pikkuhiljaa metsästää ainakin sen puolitusinaa täyteen. Eilen kävin myös pikaisesti Vantaan kierrätyskeskuksessa ja sieltä löytyi eurolla kolmen litran karhulan keittiötölkki muovikorkilla. Siihen voisi vaikka tehdä vihannespikkelsin, tarpeeksi suurta purkkia olenkin sitä varten jo kaipaillut.

Riihimäen lasin Erkkitapio Siiroisen Pub-olutlasit, Pomonan purkki sekä karhulan keittiötölkki


lauantai 7. heinäkuuta 2012

Vihdoin!

Eilen soi ovikello ja lähettipoika toi valtavan laatikon ovellemme. Hyvä että laatikko mahtui ovestamme sisään, oli melkein metrin kanttiinsa. Sisältä paljastui sitten vähän litteämpi laatikko :)


Illalla piti heti ruuvata siilo seinälle ja järjestellä sinne tuulikaapissa olleet irtosälät. Nyt käyn vähän väliä sitä eteisessä ihastelemassa <3


Lapset innostuivat heti laatikosta ja nyt se saakin hetken aikaa toimia leikkimökkinä olkkarin nurkassa. Laatikon kyljessä lukeekin osuvasti "build your Nest" :)

perjantai 6. heinäkuuta 2012

Kesäkesäkesä!

Nyt on sitten ostettu myös se Hackmanin Kesä-piirakkavuoka, kun eilen Anttilasta löytyi alennuksesta. Heti testasimme sitä grillatun lihan tarjoiluastiana ja oikein hyvin ajoi asiansa :)



Koko katras koolla <3


tiistai 3. heinäkuuta 2012

Kirppis- ja varastolöytöjä

Kirppikseltä löytyi taas muutama astia. Kolme kappaletta sinisiä 24h pasta-/salaattilautasia oli pakko ottaa mukaan 5 euron kappalehintaan, vaikkei meillä moisia ennestään ollutkaan. Nyt pitäisi sitten löytää niitä toinen mokoma. Ostin myös alle kympillä kuusi kappaletta söpöjä Riihimäen lasin Olga-snapsilaseja. Olisivat mainioita mökille nämäkin :) Lopuksi vielä alle eurolla nätti norjalainen pullalautanen, joka pääsi kukkaruukun aluslautaseksi.

Riihimäen lasin Olga-snapsilasit

Pohjassa leima Egersund Norway

Niin ja ei-astiapuolelta löysin juuri oikean kokoisen kappaverhon sinistä unikkoa meille makuuhuoneeseen ja tämän Aarikan aivan ihanan lumihiutalemobilen talveksi ikkunaan laitettavaksi. On todella suuri, taustalla jääkaappipakastin antaa vähän mittakaavaa.

Aarikan mobile, muistaakseni nimeltään lumikuningatar

Eilen tein varastokopissamme suursiivouksen ja samalla tuli pengottua miehen vanhoja astioita, jotka olen yhteenmuuttaessamme pakannut pahvilaatikkoon ja vienyt varastoon. Sieltähän tuli muutama mieletön löytö vastaan: ruskea Arabia Ali-sarjan pullalautanen ja kuusi samanmuotoista täysin valkoista lautasta. Ja myös Raija Uosikkisen Primavera-lautanen. On näköjään ollut reilut viisi vuotta sitten hieman erilainen maku astioiden suhteen, kun en ole noita meille silloin käyttöön kelpuuttanut :)

Arabia Ali -pullalautanen

Alin malliset valkoiset pullalautaset

Raija Uosikkisen Primavera-lautanen


sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Nämähän lisääntyy!

Kärsivällisyys ei liene parhain luonteenpiirteeni... Huuto.netistä tuli heti huudettua Kulinaran iso tarjotin 11 euron hintaan (oli ihan käyttämätön, tarrakin vielä pohjassa!) ja tänään hain sen kotiin. Paluumatkalla koukkasin Hobby Hallissa, josta ostin toisen setin pieniä kulhoja, sillä olivat tarjouksessa 6,9 euroa kahden paketti. Nyt haaveena olisi vielä neljä pientä tarjotinta, täytyy tsekkailla aleja.


Tarjotin pääsi heti testiin tomaatti-mozzarellasalaatin alusena